Jyväskylän kaupunki vaslogolla

Valtuustokausi alkoi 2.8.2021!

Jyväskylän valtuuston ensimmäisessä kokouksessa 2.8. päätettiin luottamuspaikoista. Listan vasemmiston luottamushenkilöistä näet tästä linkistä https://www.vasemmistojkl.fi/kaupungin-luottamuspaikat/

Tilaisuus järjestettiin poikkeuksellisesti Huhtasuon koululla. Se sopii sivistys- ja koulukaupunkiin hyvin, sillä se on kansainvälisin koulumme.

Kuvassa vasemmalta takaa ryhmäpuheenjohtajamme Ira Vainikainen, edessä valtuuston varapuheenjohtaja Eila Tiainen, ensimmäinen varavaltuutettu Oskari Rantala, valtuutettu Rosa Heikkinen, kaupunginhallituksen jäsen Irma Hirsjärvi ja valtuutettu Sirkku Ingervo. Poissa kuvasta on valtuutettu Paul Abbey.


Linkki kuntavaaliohjelmaamme on tässä https://www.vasemmistojkl.fi/kuntavaaliohjelma-2021/

Ira Vainikainen tiivisti uuden valtuustokauden tavoitteiksi kolme asiaa. Ensimmäisenä ja tärkeimpänä koronan aikana syntynyt hyvinvointikuilu on kurottava umpeen. Soten tullessa tulee pitää huolta myös siitä, millaiseen kuntoon jätämme siihen siirtyvät palvelut. Positiivista soten tullessa on myös se, että uudessa kunnassa pystytään panostamaan enemmän ilmastokysymysten ratkomiseen.

 
Meidät on valittu ajamaan jyväskyläläisten etuja. Ota yhteyttä, tule tilaisuuksiin, seuraa meitä myös facebookissa, instagrammissa ja twitterissä.

LInkki Keskisuomalaisen juttuun tässä https://www.ksml.fi/paikalliset/4244059

Valtuustoryhmä
Valtuustoryhmä

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen