Jyväskylän kaupunki vaslogolla

Puheenjohtajan parran pärinät

Ystävät, toverit!

Vaalisunnuntai 13.6. lähestyy vinhaa vauhtia ja kampanja vain kiihtyy. Vaalikatu keskustan kävelykadulla on auki vielä lauantain 12.6.2021 ja mikä tärkeintä, oman kaupunginosasi äänestäjät miettivät viimeiseen hetkeen saakka ketä äänestää ja aivan siellä kotinurkilla. Nyt on aika rohkaistua ja tulla esiin varmistamaan vaalivoitto! Työt minunkin harrastuksiani valitettavasti haittaavat mutta lauantain olen varannut Säynätsalon äänestäjille.

Ihmisten kohtaaminen kuntavaaliehdokkaana voi jännittää, minuakin aina joskus. Meillä on mainio kuntavaaliohjelma ja sen sisältöjä kannattaa käyttää keskustelun avauksiksi. Hyvin tavallinen kysymys vaaliteltoilla on yksinkertainen; mitä asioita aiot valtuustossa ajaa? Ja kun parin keskustelun jälkeen sitten huomaat omienkin ajatusten jäsentyvän kuntapolitiikan suhteen, olet kokenut jotain hienoa. 

Toimistolla Vaasankadulla on vielä kosolti jaettavaa materiaalia teltoille ja turuille. Samassa paikassa kokoonnumme sunnuntaina jännittämään ääntenlaskentaa ja juhlimaan tulosta. On nimittäin sellainen kutina, että näistä tuli hyvät kuntavaalit 2021 Jyväskylän Vasemmistolle! 

– Jouni Takkinen

Jyväskylän vasemmiston kunnallistoimikunnan puheenjohtaja

Jouni Takkinen

Hyväksytkö sivustolla kolmansien osapuolten evästeiden käytön? Tutustu tietosuojaselosteeseen