Irma Hirsjärvi

Mediakohuja seuratessa voi todella ihmetellä, miksi kukaan täysjärkinen haluaa ehdolle poliittiseen luottamustehtävään. Olen tähän kysymyksen vastannut, että juuri näiden kohujen vuoksi. Joku päättää asioistasi, sinun, minun, meidän asioistamme. Kohut vievät aina huomiomme tärkeämmistä asioista.

Poliitikot päättävät verotuksesta, puolustuspolitiikasta, ilmastokriisin vaatimista toimenpiteistä, aluepolitiikasta, työllisyyspolitiikasta, maatalouspolitiikasta, kansainvälistymisestä, terveydenhoidon peruslinjoista ja heikoimpien ihmisten tukemisesta. Siinä ei tule seota kaiken maailman kohujen kanssa, vaan olla selvillä siitä, mitkä asiat ovat todella tärkeitä. Pitää pysyä jalat maassa, pitää kyetä kysymään, miksi näin, pitää pystyä erottamaan jyvät akanoista, pitää kyetä toimimaan.

Olen Irma ”Ipa” Hirsjärvi, väitellyt nykykulttuurin tutkija, opettaja ja kirjoittaja. Valtakunnalliset luottamustehtäväni ovat Työttömien Keskusjärjestön hallituksen puheenjohtajuus ja Vasemmistonaisten hallituspaikka. Olen Keski-Suomen aluevaltuutettu, aluevaltuuston tarkastuslautaunnan varapj., ja Jyväskylän kaupunginhallituksessa. Olen aktivisti ja kulttuurin monitoimikone. Lähde tukemaan kampanjaani! Näiltä sivuilta löydät lisää minusta, tekemisistäni ja toiminnastani.

FB @Irma Hirsjärvi politiikassa

Twitter @IpanKioski

IG @irmahirsjarvi

Irma Hirsjärvi