Akseli Hiltunen

Hei! 

Olen Akseli Hiltunen, vuonna 1988 syntynyt yhteiskuntatieteiden opiskelija ja henkilökohtainen avustaja sekä Jyväskylän Vasemmiston varavaltuutettu ja kaupunginrakennelautakunnan varajäsen. 

 
Vasemmistolaiseen maailmankatsomukseeni on teorian opiskelun lisäksi vahvasti vaikuttanut työni henkilökohtaisena avustajana sekä edellisen koulutukseni myötä tehdyt monipuoliset työnkuvat järjestö- ja nuorisotöissä. Olen myös toiminut kulttuurin kentällä niin esiintyvänä taiteilijana soittajana, säveltäjänä, sanoittajana kuin tapahtumajärjestäjänä ja juontajanakin. Näiden lisäksi olen toiminut myös jonkin verran erilaisten kansalaisaktivismin muotojen parissa.
 
Minulle kärkiteemat kuntavaaleissa olivat ekologinen jälleenrakennus, demokatian lisääminen paikallistasolla sekä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden toteutuminen ekologisessa jälleenrakennusprosessissa. Uskon, että Jyväskylän kaupungilla on hyvät mahdollisuudet niin kansallisella kuin monikansallisellakin tasolla toimia suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä näiden teemojen eteen ja tulen toimissani pyrkimään näiden teemojen ajamiseen niin valtuusto- kuin lautakuntatyössäkin.
 
Arvostan yhteydenottoja ja kansalaiskeskustelua, joten jos erityisesti edellämainitsemat teemani ovat Sinulle tärkeitä ja haluat vaikuttaa niiden toteutumiseen Jyväskylässä, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen akseli.hiltunen@jyvaskyla.fi

FB: @AkseliHiltunenVasemmistoliitto
Akseli Hiltunen